Femke
Home
Femke
Femke's 1ste jaar
Femke's 2de jaar
Femke's 3de jaar
Femke's 4de jaar
Femke's 5de jaar
Pupjes Femke en Laika thuis
Pupjes Femke en Ami thuis
JongeHondendag 2011
Ouders Femke
Showuitslagen Femke
Contact
Gastenboek
Femke is op 22 augustus 2005 geboren in Made en ik heb haar helaas al op 20 januari 2018 in moeten laten slapen.

Voluit heet ze Corona Daja Femke van de Blije does.

Femke heb ik vanaf ongeveer 1 week kunnen bewonderen en knuffen, wat ik als heel erg fijn heb ervaren. Ze was het enige wit/zwarte teefje en dat was wat ik eigenlijk wilde hebben, maar al was ze paars met een bruin randje geweest dan had ik haar even graag gehad en zeker achteraf. Dan merk je dat kleur niets uitmaakt, maar dat het het karaktertje het is wat je aanspreekt. Dat wist ik natuurlijk ook al wel, maar na twee zwarte doesjes wilde ik graag een andere kleur en aangezien ik wit/zwart ook heel mooi vond en nog vind....

Toen Femke hier kwam was Baukje 13 jaar. Ze hing heel veel bij Baukje aan de oren, staart of beet in haar pootjes en Baukje vond het allemaal goed. Een heel enkele keer werd ze wel door Baukje op haar plaats gezet, wat ook wel goed was. Ze hebben ook nog fijn samen kunnen spelen. Femke vond het maar niks als Baukje op de bank lag en zij er niet op kon komen. Dit is ook typisch Femke, want ze wil graag haar zinnetje hebben, ze geeft niet snel op. Kortom ze heeft echt een eigen willetje. Maar het is echt een schat en luistert ook heel erg goed. Weer heel anders dan zowel Tjoeka als Baukje. Hoewel ze alle drie duidelijke overeenkomsten hebben, maar ja dat kan ook niet anders, het zijn alle drie doesjes.

Femke is het beste in haar element als ze wat voor je kan doen of als ze met andere hondjes kan spelen. Om te beginnen ben ik dan ook, wat ik iedereen aanraad, naar puppycursus met haar gegaan en daarna verder gegaan met puppy-agility.


Onderwijl hebben we nog een gehoorzaamheidscursus voor gevorderden gevolgd met goed resultaat, kijk zelf maar:


Ze leert heel graag en is graag met mij bezig. Of het nu spelen is of oefeningen doen, samen wandelen of trainen, ze vind het allemaal leuk en fijn als ze er maar bij betrokken wordt. Wel kan ze ook goed alleen blijven als dat nodig is. Ook is ze graag in het water, maar ze heeft een hekel aan regen, want dat komt van boven.
 

Femke, rust zacht, maar je zult altijd in mijn hart blijven! Wat had ik je graag langer hier gehad.

                                            
                                               Boven